Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajno

Ideja za unaprjeđenje našeg Superkupa: "U Sydneyju bi na Dinamo - Hajduk došlo 80.000 ljudi"

Kako postići to da Hrvatski nogometni Superkup bude zanimljiv većem broju ljudi, pričali su u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

Subotnja utakmica Superkupa između Dinama i Hajduka dobila je najveći prostor u prvoj epizodi nove sezone podcasta Utakmicu po utakmicu.

Igor Ćurković iznio je prijedlog kako poraditi na imidžu ovog natjecanja.

"Imam jednu ideju kako popraviti taj Superkup u Hrvata. S obzirom na to da je bilo baš nenormalno vruće, težak je zrak bio, vidiš da igrači ne mogu stajati na nogama od 25. minuta, a da su se svi pripremali u Sloveniji - zašto ne bi igrali Superkup negdje vani? Primjerice, u Austriji, na nekom brdu", rekao je Ćurković.

"To je sjajna ideja", složio se Ivan Ljubić.

"To sam i ja pitala dopredsjednika HNS-a Tomislava Svetinu, koji je rekao da interes HNS-a postoji, ali da trebaju osobu koja će to financirati jer organizacija utakmice u inozemstvu košta", rekla je Valentina Miletić.

Ljubić je odgovorio:

"To mi nije jasno, moram reagirati. Dakle, postoji interes Hrvatskog nogometnog saveza koji pohvali ideju i onda se postave kao neka uboga čeljad koja samo čeka da to financira. Valjda imaš neki milijunčić da to organiziraš, valjda imaš nekakvu računicu da će ti se i isplatiti na kraju krajeva. Spomenula si ti Stuttgart, München, ne znam..."

"Njemačka, mora biti Njemačka", drži Valentina.

"Ne mora nužno, neka bude negdje na brdu gore, tipa Klagenfurt koji ima okej stadion", ubacio se Ćurković.

"Daj malo, angažirajte se, napravite projekt i napravite apsolutni spektakl od toga. Tko mi može reći da Dinamo i Hajduk u Sydneyju ne bi napunili stadion od 80.000 mjesta?" upitao je Ljubić, a Miletić je zaključila:

"Mislim da je Australija malo prevelik zalogaj, ali Njemačka je sasvim izvediva opcija."

Cijela prva epizoda nove sezone podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider