Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bocnuo" čelnike

Icardi se napokon oglasio nakon skandala koji je potresao slavni klub: "Volim Inter, ali..."

Argentinac je se oglasio pismom u kojem je ''bocnuo'' čelnike Intera.

Mauro Icardi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mauro Icardi prekinuo je šutnju i oglasio se prvi put nakon što je ispao iz sastava i ostao bez kapetanske trake Intera.

Podsjetimo, Argentinac već četiri utakmice ne konkurira za sastav Intera, a njegov odnos sa suigračima ozbiljno je narušen. U cijeloj priči bitnu ulogu ima Icardijeva supruga i agentica Wanda Nara, koja je, prema pisanju talijanskih medija, jedan od glavnih razloga raskola u svlačionici.

Icardi se o svemu oglasio podužim pismom koje je objavio na Instagramu. Njegova poruka dobrim je dijelom u emotivnom tonu; govori o ljubavi prema Interu, ali na kraju je ''bocnuo'' klub i prebacio lopticu na njihovu stranu. Prenosimo dijelove poruke.

"Ljubav se pokazuje u najtežim trenucima. U tim trenucima odlučio sam ostati u Interu, kada sam osjetio da moji golovi mogu pomoći Interu da postane jači."

"Unatoč svemu, uvijek bih ostao zbog ljubavi prema ovim bojama. Odbio sam ponude koje bi drugi teško odbili. Igrao sam u boli zbog koje sam plakao nakon utakmica, nekad i danima. Ali uvijek bih to zaboravio, a jedini cilj bio mi je dati sve da pomognem Interovim bojama."

"Ne znam postoji li trenutno ljubav i poštovanje onih koji donose odluke prema meni i Interu. Ne znam postoji li želja da se za Interovo dobro riješi ova situacija."

"Mnoge stvari - dobre i loše - mogu se dogoditi u obitelji, a iz ljubavi čovjek može svašta napraviti. Ali poštovanja ne smije nikad nedostajati. To su moje vrijednosti za koje sam se uvijek borio u svojoj priči s Interom."

Inter u petak navečer igra protiv Cagliarija, a Icardi opet nije u sastavu. Bit će to peta uzastopna utakmica u kojoj neće biti ni na klupi. Inter je bez njega upisao tri pobjede i jedan remi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider