Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi će se složiti

Ibra šokirao Francuze gostovanjem u TV emisiji: Spominjao Benzemu, Messija, a posebno se obrušio na Mbappea

Zlatan Ibrahimović bio je žestok prilikom gostovanja na Canal+.

Zlatan Ibrahimović (Foto: Afp)

Četiri je godine Zlatan Ibrahimović proveo u Parizu. Od 2012. do 2016. godine s PSG-om je uzeo sve četiri titule, ali do Lige prvaka ni s njima nije došao. No njemu za utjehu, pariški prinčevi ostali su kratki za toliko željenu europsku titulu i u godinama iza njega.

Šest godina kasnije, Ibra kao Ibra, izazvao je pomutnju u francuskoj sportskoj javnosti svojim istupima u emisiji na Canal+.

"Nakon što sam otišao iz Francuske, nemate o čemu pričati. Ne treba meni Francuska, nego ja trebam Francuskoj. Čak i kad u PSG-u imate Neymara, Mbappea i Messija, to vam ne pomaže jer nemate Boga na terenu."

Prozvao sve zbog Benzeme

''Roštiljao'' je sve, od novinara do nogometaša. Naravno, on je bio u pravu, a mediji u krivu jer su napadali danas najboljeg nogometaša svijeta kad je bio upleten u skandal s ucjenjivanjem njegova kolege iz reprezentacije Mathieua Valbuene.

"2018. godine sam govorio da Karim Benzema zaslužuje mjesto u reprezentaciji Francuske i vi novinari ste me napali. Što kažete sad? Sad ližete Benzeminu guzicu! Ne plašim se svojih riječi'', ispalio je projektil nogometaš bosansko-hrvatskih korijena.

Živcira ga Mbappea i njegovi roditelji

Danas 41-godišnjeg Ibru posebno živcira mlada garda. Kylian Mbappe bio mu je direktna meta.

"Ne poznajem ga kao osobu, ali kao igrač je fantastičan. No kada izgubite disciplinu, onda gubite identitet. Zbog toga Zidane je Zidane.''

"Je li Mbappe napravio pravi izbor jer je ostao u PSG-u? Za njega nije, za PSG je. Sada se postavlja u situaciju da je važniji od kluba. Klub mu je dao ključeve za to. Ali ne možeš biti veći od kluba'', rekao je Zlatan, koji je malo kontradiktoran s obzirom na izjave od sebi u tom kontekstu.

No tu je Ibra pričao bez glume i svog standardnog nastupa s početka teksta.

''Kad dijete počne zarađivati novac, onda neki prestaju biti roditelji i postaju agenti, treneri, odvjetnici… To je problem. Nove generacije predvođene roditeljima odmah misle da moraju biti najveće zvijezde. Stalno su u medijima. Ma začepite. Što mislite tko ste vi? Vaš sin mora raditi i biti discipliniran'', otresao se Ibra na Mbappeove roditelje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider