Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
planira veliki povratak?

Ibrahimović navukao na sebe "novi" dres i izazvao pomutnju kod navijača: "Dugo se nismo vidjeli"

Planira li Zlatan Ibrahimović veliki povratak u reprezetaciju Švedske gotovo pet godina nakon što ju je napustio?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni švedski napadač, 39-godišnji Zlatan Ibrahimović stvoren je da provocira i stvara pomutnju među nogometnim fanovima. Napravio je to i ovog ponedjeljka, tjedan uoči početka nove reprezentativne stanke.

Ibrahimović je objavio fotografiju sebe u švedskom nacionalnom dresu, od kojeg se oprostio još 2016. godine, uz poruku: "Dugo se nismo vidjeli."

Mnogi su odmah pomislili da se Ibrahimović vraća u reprezentaciju ili da je barem otvoren za povratak, no o tome ništa ne zna aktualni glasnogovornik Švedske Stefan Pettersson.

gol expired Nakon novog "klasičnog" Zlatanova gola Ibra oduševio fanove objavom: "Zašto trčati..." divider

"Nisam vidio fotografiju i ne znam zašto ju je objavio. Možete s njim razgovarati ako vas zanima. Nisam ništa čuo o tome. Nemam što komentirati u vezi s tim", rekao je Pettersson.

Švedsku u onom idućem tjednu očekuju tri utakmice, prijateljska protiv Danske te dva ogleda u Ligi nacija za ostanak u najvišem rangu.

Jedna od tih utakmica je protiv Hrvatske, a onda će se dogoditi 14. studenog, odnosno za 12 dana. Prva utakmica u Zagrebu završila je pobjedom Vatrenih 2:1.

gol expired UFC-ova zvijezda objavila snimku na kojoj sa sačmaricom u rukama lovi provalnika: ''Ljudi, znam da je teško...'' divider

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long time no see

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider