Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
video pogodaka

Pogledajte sve golove u novoj pobjedi Hrvatske: Sjajna akcija za vodstvo i ubojiti Kramarić za pobjedu

Hrvatska je pred svojim navijačima dočekala Švedsku u trećem kolu Lige nacija.

Hrvatska i Švedska susrele su se u trećem kolu Lige nacija. U važnoj utakmici za obje momčadi Hrvatska je slavila s 2:1.

Hrvatska je odmah ispostavila dominaciju, a okrunila ju je u 31. minuti. Sve je počeo kapetan Luka Modrić prekrasnim potezom koji se isplati pogledati nekoliko puta.

gol expired Važna pobjeda Vatrenih protiv Švedske u Ligi nacija: Kramarić ušao i donio pobjedu! divider

Odigrao je na bok za Ivana Perišića, on je ubacio za Josipa Brekala, koji je nesebično vratio do Nikole Vlašića. Za igrača preciznog udarca poput Vlašića to nije bio težak posao - sjajno je iskoristio šansu i pospremio loptu u kut gola nemoćnog Olsena.

Švedska je izjednačila u 66. minuti. Mora se priznati, bila je to lijepa akcija gostiju koji su iskoristili pad koncentracije Hrvatske. 

Može li Hrvatska nakon dvije pobjede u nizu slaviti i protiv Francuske?

Ukupno glasova:

Kuluševski je proigrao Lustiga, a on vratio u sredinu. Desetka Šveđana Emil Forsberg primio je loptu blizu gola, nesebično je proigrao Marcusa Berga na drugoj vratnici, a on je lagano zabio u nečuvani dio mreže.

Gol Berga za 1:1

Švedska je izgledala vrlo opasno u nastavku, ali Hrvatska je ipak povela. Perišić je lukavo utrčao ispred čuvara i primio loptu te nesebično proigrao Andreja Kramarića na drugoj strani.

Kramarić je u fantastičnoj golgeterskoj formi u Hoffenheimu i trenutačno je prvi strijelac Bundeslige, a nos za gol pokazao je i u reprezentaciji. Sjajno je ispratio akciju i pojavio se u pravom trenutku na drugoj strani za lagan pogodak.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider