Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri amigosa

Milanov trojac "ić": Ibra pokazao balkanski kutak u svlačionici i oduševio brojne navijače

Zlatan Ibrahimović, Ante Rebić i Rade Krunić okupirali su dio svlačionice Milana.

Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić (Foto: Afp)

Nogometaši Milana pobijedili su u nedjelju Sassuolo 3:0 i osigurali svoj 19. naslov prvaka Italije. Slavlje crveno-crnih trajalo je do sitnih jutarnjih sati, a sve je započelo još u svlačionici.

Djelić atmosfere u svojim storijima na Instagramu podijelio je legendarni Zlatan Ibrahimović. Svojim obožavateljima otkrio je "balkanski kutak“ u kojem je trojac "ić“, Ibrahimović, Ante Rebić i Rade Krunić. Ako je vjerovati Zlatanovim riječima, ovo bi moglo biti njihovo posljednje slavlje jer je Ibra najavio odlazak u mirovinu kad osvoji trofej s Milanom.

Inače, ovom titulom Milan se izjednačio s gradskim rivalom Interom (po 19 naslova) te upravo taj klub naslijedio na vrhu Serie A. Inter je bio jedini konkurent Milanu uoči posljednjeg kola.

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović (Foto: Screenshot)

Milan je imao dva boda prednosti i za slavlje mu je bio dovoljan remi kod Sassuola. No, furiozno je Milan odradio prvo poluvrijeme u kojem je konstantno napadao, ujedno zabio tri gola i time odagnao bilo kakvu neizvjesnost. Briljirao je Rafael Leao s tri asistencije, dva pogotka je postigao Olivier Giroud, a jedan Kessie.

Milan je osvojio prvi naslov prvaka nakon sezone 2010./11. Izjednačio se s Interom na vječnoj ljestvici, dok je debelo ispred njih Juventus koji je 36 puta bio talijanski prvak.

Hrvatski nogometaš Ante Rebić, koji je zabio dva ligaška gola ove sezone, nije nastupio u ovom slavljeničkom susretu svog kluba.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider