Zlatan Ibrahimović trenutačno je slobodan igrač, a dok se čeka za koji će klub potpisati, 38-godišnji napadač često daje izjave u svom stilu i trudi se da svijet nogometa ne zaboravi na njega.

Nakon što je tako pokopao Cristiana Ronalda, otkrio je i zanimljivu priču iz svojih talijanskih dana. Tema je ovoga puta bio Marco Materazzi – njegov rival, pa suigrač i opet rival.

Ibra i Matrix igrali su zajedno u Interu, a prije i poslije toga Zlatan je nosio dresove Juventusa i Milana. Zanimljivo, dok su bili suigrači, Ibrahimović je cijelo vrijeme planirao osvetu zbog jednog brutalnog Materazzijeva starta s derbija Intera i Juventusa.

"Igrao sam za Juventus protiv Intera. Materazzi je ušao u duel kao ubojica i ozlijedio me. On je bio žestok igrač, to je u redu. Ali postoje dva načina žestoke igre, a jedan je onaj u kojem pokušavate ozlijediti protivnika. Maldini je također igrao tvrdo, ali na drugi način", otkrio je Ibrahimović početak priče.

"Nakon prekršaja nakratko sam napustio teren, a Capello mi je rekao da će me zamijeniti. Rekao sam da želim igrati dalje, htio sam se osvetiti Materazziju, ali nakon dvije minute morao sam izaći, bol je bila prejaka", rekao je Ibra, koji je na kraju ipak dočekao osvetu 2010.

"Matrix mi je prišao, a ja sam ga pogodio taekwondo potezom i poslao ga u bolnicu. Dejan Stanković me pitao zašto sam to napravio, rekao sam mu: 'Četiri godine sam čekao ovaj trenutak'", zaključio je Zlatan.