Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako bez lea?

Predsjednik Barcelone upozorio Valverdea i priznao: "Brine me dan kada će Messi otići"

Neće biti lako nadomjestiti takvog igrača, u Barci su toga itekako svjesni.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lionel Messi zvijezda je Barcelone; dojam je da uspjesi katalonskog kluba često ovise o učinku i igrama argentinskog čarobnjaka.

Logički se nameće pitanje što će biti kada Messi jednom prestane igrati nogomet – 32 su mu godine, a ne može igrati vječno. Predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu za Radio Catalunyu je priznao da takve brige postoje u odajama katalonskog giganta.

"Brine me dan kada će Messi otići. Volio bih da potpiše novi ugovor. Puno smo puta pričali, pred njim je još dosta vremena. Ne sumnjam da će se umiroviti ovdje", rekao je Bartomeu o Messiju, aktualnom osvajaču Zlatne lopte, čiji ugovor vrijedi do 2021. godine.

Marcelo Brozović (Foto: AFP) Roma zaustavila Interov pobjednički niz, Juventus može preuzeti vrh

U posljednje vrijeme puno se piše i o mogućem odlasku trenera Ernesta Valverdea, a Bartomeu mu je između redaka javno poslao poruku da bi o njegovoj sudbini mogli odlučiti rezultati na kraju sezone.

"Ogromna je odgovornost preuzeti Barcelonu. Svake godine cilj je osvojiti sve, ili osvajaš trofeje ili sezone nije dobra. Valverde ima ugovor do 2021., ali sljedećeg proljeća postoji opcija da on ili klub odluče da je vrijeme za rastanak", rekao je.

Dakle, Valverde ima jasan zadatak - ako ne osvoji trofej(e) ove sezone, mogao bi se naći na tržištu rada.

Max Allegri (Foto: AFP) Allegri stiže u Premierligu? "Učim engleski i vraćam se maksimalno pripremljen"

Nastavi čitati