Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Doći ću ti u Napulj"

Ibrahimović otkrio kako je zaprijetio Gattusu: "Jednom sam ga bacio u smeće"

Dva ekscentrična nogometaša igrala su zajedno u Milanu, a teško je očekivati da to prođe bez ludih anegdota.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović i Gennaro Gattuso dvije su kultne nogometne ličnosti, a jedno su vrijeme dijelili svlačionicu Milana.

Naravno, teško je očekivati da će suradnja takvog dvojca proći bez urnebesnih anegdota, a jedne se prisjetio Ibrahimović u razgovoru za Rai 3.

"Jučer sam zvao Gattusa i tražio ga da mom sinu pošalje poruku za rođendan. Rino mu je omiljeni igrač. Jako voli njegovu borbenost i mentalitet", počeo je.

"Rekao sam mu: 'Ako ne pošalješ, doći ću ti u Napulj pa ćeš poslati poruku uživo.' Jednom sam ga bacio u smeće. Jak je, ali to je kao da se boriš protiv Tysona, Mumameda Alija ili Brucea Leeja. Naglavačke sam ga bacio u smeće", rekao je Zlatan.

gol expired Upozorenje za Dinamo: Samo Bayern je opasniji od Tottenhama, pao je i rekord, Mourinho dao sarkastičan komentar divider

Ovu anegdotu već su ranije potvrdili i njihovi bivši suigrači.

"Jednog dana na treningu, Gattuso je cijelo jutro provocirao Zlatana. Zlatan je to, činilo se, primio bez riječi. No zapravo, osveta je uskoro stigla. Kada su se susreli u svlačionici, Zlatan ga je podigao i bacio u smeće! Bilo je to ludo, svi smo se počeli smijati. Kunem se da nisam tjedan dana prestao smijati", rekao je svojevremeno Thiago Silva.

"Družili smo se u svlačionici kada je Zlatan bez problema podigao Gattusa i bacio ga u smeće", svjedočanstvo je Urbyja Emanuelsona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider