Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osvajač europske lige

Opelješio Kineze i sada se vraća u Ligu prvaka na velika vrata: "Ponude velikana pljušte sa svih strana"

Brazilcu Hulku dosta je Kine i želi ponovno zaigrati u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon četiri i pol godine provedene u Kini na europsku nogometnu scenu vraća se Brazilac Hulk (33). Tako je potvrdio u svojim izjavama za brazilski Globoesporte.

"U prosincu mi istječe ugovor i već sam obavijestio čelnike Shanghai SIPG-a da ga ne želim produljiti. Ponude iz nekoliko država u Europi pljušte, a među njima su neki veliki klubovi koji se natječu u Ligi prvaka. Dobio sam ponude i iz Brazila i Kine, ali ne želim tamo", kazao je Hulk.

gol expired Bio je superzvijezda, a danas pijan tetura ulicom: Neviđenog talenta pridržavaju da ne padne divider

Brazilac je stigao u Kinu 2016. godine iz ruskog Sankt-Peterburga za 56 milijuna eura, što je bila svojedobna senzacija. Bio je to novi kineski rekord kada je transfer u pitanju, a Hulk je postao najplaćeniji igrač tamošnje lige. 

Za razliku od mnogih prethodnika koji su otišli u Kinu i brzo se vratili, Hulk se zadržao četiri godine i ostavio dubok trag.

U 125 nastupa upisao je 69 pogodaka i 53 asistencije te je pritom osvojio naslov prvaka i bio pobjednik tamošnjeg superkupa.

Hulk je prije odlaska u Kinu igrao u Portu i Zenitu, a s prvospomenutom ekipom osvojio je Europsku ligu te četiri naslova prvaka Portugala.

gol expired Ostao bez vozačke pa obećao da od sada pije samo vodu: Perišić mu dao nadimak, Lovren i Subašić ga dotukli komentarima divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider