Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Presušio

Brazilska ikona izgubila šest kilograma na utakmici pa morala popiti 30 litara tekućine za doping kontrolu

Atletico Mineiro ispao je iz kupa od Flamenga, ali noćna mora za njihovu zvijezdu Hulka je tek započela.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilska ikona i bivša zvijezda Porta i Zenita, Hulk, otkrio je kako je na utakmici njegovog Atletico Mineira i Flamenga iznojio šest kilograma tjelesne težine i kasnije je morao popiti 30 litara tekućine kako bi dao uzorak urina na dopinškoj kontroli.

Hulk je doista imao tešku noć jer su njegovi ispali iz brazilskog kupa s ukupnih 3:2, ali posljednji sučev zvižduk bio je tek početak njegove muke. Izabran je za doping kontrolu poslije susreta, ali nije mogao iscijediti ni kap iz sebe satima poslije susreta i morao je propustiti povratak s momčadi iz Rio de Janeira u Belo Horizonte jer je na slavnom stadionu Maracana bio do četiri ujutro.

gol expired Sve ostaje u obitelji: Poznati brazilski nogometaš ostavio ženu i sad s 'nećakinjom' iz prvog braka čeka dijete divider

Bio je potpuno dehidriran

Razlog je bizaran prosječnom čovjeku, ali nogometaši koji su morali proći njegovu situaciju je nešto jasniji. Nije mogao dati uzorak urina jer je bio dehidriran.

“Nikad u karijeri nisam izgubio više tekućine na jednoj utakmici. Započeo sam utakmicu sa 97 kilograma i završio ju s 91. Ostao sam na dopinškoj kontroli četiri sata poslije utakmice, popio sam 30 litara tekućine jer nisam mogao urinirati. Na koncu je upalilo, dao sam im uzorak i pustili su me kući“, otkrio je poslije susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider