Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši igrač Liverpoola

VIDEO Maskirani huligani upali na presicu Olimpije i istjerali nasljednika Roberta Prosinečkog

Robert Prosinečki nedavno je odstupio s klupe Olimpije Ljubljane, a njegov nasljednik Albert Riera naletio je na probleme već pri ustoličenju.

Green Dragons (Foto: Screenshot)

Nekoliko huligana Green Dragonsa, navijača ljubljanske Olimpije, upali su na konferenciju za medije novog trenera Alberta Riere, nekadašnjeg igrača Liverpoola koji je zamijenio Roberta Prosinečkog na klupi, te mu poručili "ovdje niste dobrodošli.“

Zbunjen i iznenađen njihovim upadom na službeno predstavljanje, Riera se ustao i napustio prostoriju. Španjolac je danas službeno zamijenio Roberta Prosinečkog, koji je poslije samo tri mjeseca napustio klupu slovenskog kluba zbog razmirica s upravom.

gol expired Navijači podržali Prosinečkog: "Hrvatsko-njemačka mafija je najgora stvar koja se dogodila Olimpiji" divider

Navijači su stali na njegovu stranu i već imali prosvjed protiv aktualne uprave, a ovim drastičnim činom otišli su korak dalje.

Riera je igračku karijeru proveo u mnogo klubova, igrao je između ostalih i za Liverpool dvije godine, a posljednje dva kluba u bogatoj karijeri bili su mu Koper i Zavrč. Na klupu Ljubljančana dolazi s mjesta pomoćnika u Galatasarayu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider