Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte golove

VIDEO Bez pobjednika u Koprivnici: Slaven Belupo se kasnim golom spasio poraza

Prva utakmica četvrtog kola Hrvatski Telekom Prve lige odigrana je u Koprivnici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 4. kola Prve HNL Slaven Belupo i Šibenik su u subotu u Koprivnici na stadionu Ivan Kušek Apaš odigrali neriješeno 1:1.

Poveo je Šibenik u 33. minuti pogotkom Jakoliša, a izjednačujući gol zabija za domaću momčad Monjac u 88. minuti.

U 15. minuti izvrsna prilika za Šibenik, Bosec je spustio loptu Ivanu Deliću i on gađa, ali ravno u glavu domaćeg vratara Čovića. Pet minuta kasnije Slaven uzvraća preko Bogojevića, ali brani Rogić bez većih poteškoća.
No, od 33. minute Šibenik vodi nakon ubačaja Batarela s desne strane na drugu vratnicu gdje se najbolje snašao Marin Jakoliš koji zabija glavom.

Jakolišev pogodak za vodstvo Šibenika u Koprivnici

Slaven ima priliku za izjednačenje u 36. minuti, Zvonarek je prošao po desnoj strani i dodao Knollu koji ona šalje preslab udarac prema Rogiću koji brani.

Drugo poluvrijeme donosi nekolikom prilika za obje momčadi. U 51. minuti Deni Jurić ima priliku nakon ubačaja s lijeve strane Kvesića, puca s 13 metara ali loše. U 53. minuti Knoll ima priliku za Slaven ali puca iznad gola, a u istoj minuti Jakoliš opet gađa gol Slavena, ali slabo.

U 66. minuti Slaven ima najbolju priliku na utakmici, Glavičić odlično ubacuje, a Knoll puca glavom, no Rogić brani i čuva prednost Šibenika. Dvije minute kasnije, još jedna prilika, Lulić je dobacio Bosecu na drugoj vratnici, ali on puca jako loše.

U 84. minuti Šibenik je imao priliku zaključiti utakmicu nakon kontre Kvesić puca prema golu Slavena, ali ništa od pogotka.

I četiri minute kasnije Slaven konačno probija obranu Šibenika i izjednačuje, Mateo Monjac nakon proigravanja Ivana Krstanovića puca prema golu Šibenika, a Rogić nije uspio obraniti.

Monjac zabio za izjednačenje i bod Slaven Belupa

Nakon ove utakmice Šibenik nakon tri poraza dolazi do prvog boda i sada se nalazi na devetom mjestu, dok je za Slaven ovo drugi remi poslije kojeg je peti na ljestvici s pet bodova .

Utakmicu je sudio Ante Čuljak iz Zagreba.

Slaven Belupo - Šibenik 1:1 (0:1)

Strijelac: Jakoliš '33/ Monjac '88

SLAVEN BELUPO: Čović, Božić, Paracki, van Bruggen, Bogojević, Marina (Soldo '46), Glavčić, Bosec (Goda '76), Zvonarek (Lulić '46), Knoll (Monjac '76), Krstanović

ŠIBENIK: Rogić, Batarelo, Bilić, Perić, Kvesić, Ćurić, Rak , Jakoliš (Lopez '80), Delić (Sahiti '69), Marin (Mesa '64), Jurić

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider