Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
životna priča

Prije deset mjeseci djevojka ga ubola u prsa, a danas igra protiv Hajduka

Hrvoje Bači bio je u velikim životnim problemima prije samo deset mjeseci, a danas već igra protiv Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas u Cvetkovcu sve staje, Tehničar i Hajduk u sklopu Kupa od 15:30, sve to u selu od 150 stanovnika.

Bijeli su veliki favoriti iako nisu doveli gotovo sve najbolje igrače, no ima i Cvetkovec svojih uzdanica. HNL-ova ikona Krunoslav Lovrek igra zadnju utakmicu u karijeri, a najbolji igrač Cvetkovca trenutačno je Hrvoje Bači.

Prema mnogima najbolji igrač županije danas igra veliku utakmicu u svojoj karijeri. Već je 2017. igrao protiv Dinama, a danas ga čeka Hajduk. Danas 32-godišnji nogometaš iza sebe ima ružnu priču, koja srećom nije završila tragično.

Tehničar Cvetkovec - Hajduk Hajduk upisao sigurnu pobjedu na fešti nogometa u Cvetkovcu divider

Bači će zauvijek pamtiti Novu godinu 2022. Njegova tadašnja nevjenčana supruga nožem ga je probola u predjelu prsa.

Nogometašev život nije bio ugrožen, no doživio je ogroman šok. Sve se to dogodilo prije samo deset mjeseci, a danas će zaigrati protiv Hajduka.

''Puno se toga pisalo i svi znaju što se dogodilo. To je iza mene. Hvala Bogu, živ sam i zdrav i odlučio sam srediti privatni život, zbog kojeg je nogomet, ruku na srce, često ispaštao.

Počeo sam voziti sobni bicikl i lagano trčkarati, situacija je sve bolja iako još uvijek osjećam lagane posljedice tog događaja. Ono što mogu reći je da do te situacije nije trebalo doći, zato sam odlučio poraditi na sebi i neke poroke ostaviti iza sebe, shvatio sam da mi je život bio opasno ugrožen i morao sam nešto promijeniti kako bi moja karijera i dalje bila na razini, ja nogomet volim više od sebe'', rekao je Bači za portal ePodravina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider