Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu se dobro proveli

Hrvatski trener doživio težak poraz kod Milana: Vlašić odigrao svih 90 minuta

Milan je upisao drugu pobjedu u Serie A, s četiri komada svladali su Torino.

Nikola Vlašić (Foto: Afp)

Nogometaši Milana i Verone stigli su do drugih pobjeda u novoj sezoni Serie A u susretima 2. kola na svom terenu Torino, odnosno Romu.

Milan je bio uvjerljiv protiv Torina, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, svladavši ga sa 4-1 (3-1).

Najplodnije razdoblje utakmice bilo je posljednjih 15 minuta prvog poluvremena, prvo je Pulišić (33) doveo Milan u prednost, potom je Schuurs (36) nakratko poravnao da bi Giroud (43-11m) i Hernandez (45+3) u samoj završnici prvog dijela odveli Milan do vodstva 3-1. Konačni rezultat postavio je Giroud (65-11m) svojim drugim golom s bijele točke.

Nikola Vlašić igrao je svih 90 minuta za Torino koji je ostao na jednom bodu.

Verona je prednost od 2-0 protiv Rome stvorila u prvih 45 minuta golovima Dude (4) i Ngonge (45+3),a u nastavku je Aouar (56) uspio tek smanjiti na 2-1. Roma je tako loše otvorila prvenstvo, nakon dva kola ima samo bod.

Ranije su nogometaši Frosinonena iznenađujuće na svom terenu svladali Atalantu sa 2-1 (2-0). Domaći su u prvom poluvremenu stekli dva gola prednosti zahvaljujući Harrouiju (5) i Monterisiju (24) da bi u nastavku Zapata (56) uspio samo smanjiti na 2-1. Mario Pašalić ostao je na klupi Atalante.

Mirko Marić je igrao od 70. minute u 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi Monze protiv Empolija. Golove je postigao Colpani (45, 53).

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider