Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Golgeterska forma

VIDEO Budimir je nezaustavljiv u Španjolskoj: Zabio četvrtu utakmicu u nizu

Ante Budimir zabio je u pobjedi Osasune nad Valencijom u susretu 32. kola La Lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 32. kola španjolske La Lige Osasuna je na gostovanju pobijedila Valenciju sa 2:1, a drugi gol za goste zabio je hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir.

Bio je to okršaj susjeda na ljestvici, a Osasuna je ovom pobjedom preskočila Valenciju i sada je deveta, dok su "Šišmiši" deseti.

Šesti pogodak Budimira u La Ligi

Gosti u poveli u 49. minuti. Chimy Avila je mirno realizirao kazneni udarac koji je skrivio Dimitri Foulquier igrajući rukom. Korak bliže pobjedi Osasuna je stigla u 74. minuti golom pogotkom hrvatskog reprezentativca Ante Budimira koji je zabio glavom iz teške pozicije. 

Šesti pogodak Ante Budimira ove sezone možete vidjeti OVDJE.

Zanimljivo, ovo je već četvrti prvenstveni pogodak Budimira u nizu. Sve je krenulo protiv Levantea kad je upisao pogodak i asistenciju, a potom je zabijao i Betisu, Alavesu, a sada i Valenciji.

Valencija je uspjela smanjiti u 83. minuti iz jedanaesterca, a pogodak je postigao Carlos Soler.

Napeta borba na dnu ljestvice

U ranije odigranom susretu nogometaši Elchea ostvarili su važnu pobjedu u borbi za prvoligaški spas nakon što su porazili izravnog suparnika Real Mallorcu sa 3:0.

Golove za Elche zabili su Johan Mojica (42), Pedro Bigas (58) i Lee Kang-In (81-ag), a odličnu predstavu pružio je i Fidel Chaves s dvije asistencije.

Deportivo Alaves je golom Joselua u 64. minuti pobijedio Rayo Vallecano sa 1-0. Gosti su od 88. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Balliu. Alaves više nije posljednji, sada drži 19. mjesto sa 25 bodova, četiri manje od zone spasa.

Na vrhu je Real Madrid sa 72 boda, 12 više od Barcelone i Seville.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider