Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslao poruku upravi

Ne žele ga prodati, ali Vatreni gubi strpljenje: "Želim u klub koji će igrati Ligu prvaka"

Hrvatski nogometaš Borna Sosa ima ugovor sa Stuttgartom do ljeta 2025. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borna Sosa, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Stuttgarta izjavio je da želi zaigrati za klub koji će igrati u Ligi prvaka.

Stuttgart će teško ostvariti tu njegovu ambiciju, s obzirom na to da se u prošloj sezoni jedva zadržao u elitnom razredu njemačkog klupskog nogometa, a ni ove ne stoji bolje, jer je nakon 23 odigrana kola na 16. mjestu sa 19 bodova, koliko imaju i klubovi koji su na predzadnjoj i zadnjoj poziciji, Hoffenheim i Schalke.

"Moj je cilj u jednom trenutku otići u klub koji će uvijek stremiti nastupu u Ligi prvaka", izjavio je za subotnje izdanje dnevnika "Stuttgarter Zeitung" i "Stuttgarter Nachrichten" 25-godišnji lijevi bočni igrač i osvajač brončanog odličja s Hrvatskom na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Katru.

Milan Badelj, Ante Rebić i Tin Jedvaj VIDEO Zaboravljeni Vatreni iz Rusije zabio golčinu s 40 metara, iznenadio je vratara divider

"Nije mi važno u kojoj će to državi biti", dodao je Sosa koji je 2018. došao u Stuttgart iz zagrebačkog Dinama.

Sadašnjim je ugovorom vezan za Stuttgart do kraja lipnja 2025., ali je malo nedostajalo da u siječnju ove godine promijeni sredinu i završi u Bayeru iz Leverkusena. Stuttgart je blokirao Sosin transfer.

"Prihvatio sam tu odluku. Nastavit ću i dalje davati sve od sebe za Stuttgart, a ako će biti potrebno, tražit ćemo novo rješenje na kraju sezone", izjavio je Sosa.

Zlatko Dalić Izbornik Dalić otvorio dušu: "Sahranio sam oca i sjeo na klupu. Potop, navijači zvižde" divider

Transfermarkt.com, internetski portal specijaliziran za nogomet, Sosinu je tržišnu vrijednost procijenio na 20 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac je u ovoj sezoni nastupio u 16 bundesligaških utakmica u kojima je postigao dva pogotka, a šest puta je asistirao za golove suigrača. Stuttgart u subotu gostuje kod Eintrachta u Frankfurtu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider