Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebesna priča

Hrvatski napadač sjetio se legendarnog Rođe Spajića: ''Bit ću ti menadžer, je li jasno? Prodat ću te u Barcelonu''

Bivši hrvatski napadač Srđan Lakić prisjetio se svog transfera u Hrvatski dragovoljac.

Mural posvećen Stjepanu Spajiću (Foto: Pixsell)

Jedan jedini i neponovljivi bio je legendarni Stjepan Spajić, poznat svima kao Rođo. Prerano nas je napustio Rođo, dogodine će biti 20 godina kako nema Spajketa, ali priče o njegovom liku i djelu i dan danas žive.

gol expired Bivši trener Hajduka pronašao angažman u HNL-u, potpisao dvogodišnji ugovor divider

Volio je Hrvatsku i svoj Dragovoljac više od svega, bio je istinski borac, Hercegovac, Slavonac, ali prije svega veliki čovjek.

Umirovljeni hrvatski napadač, sada nogometni menadžer, Srđan Lakić, prisjetio se svog transfera iz GOŠK-a u Hrvatski dragovoljac 2004. godine.

''Zvoni mobitel, gospodin Grubišić, Spajićev kum ili rođak, ne znam sad. Zove Dragovoljac, posuđujem novce od majke za kartu, dolazim u Zagreb. Dogovorili plaću, sve uvjete, vraćam se po stvari i odlazim, više se nikada nisam u Dubrovnik vratio

Liga prvaka Već sad znamo 26 sudionike grupne faze Lige prvaka, može li prvak Hrvatske među preostalih 6? divider

Rođo, hajmo u ured. Slušaj, da ti kažem, ja ću ti bit menadžer, jesi me čuo?! Pravi si igrač. Znaš, ja sam ti Živkovića prodao u Leverkusen, a tebe ću u Barcelonu, je li jasno? Ako ništa drugo prodat ću te u Dinamo, tu ćemo dobro zaradit'', prepričao je Lakić svoj susret s Rođom.

Spajić je bio voljen diljem Hrvatske, ali i šire, njegove Svlačionice s Knjazom, Noćne more kod Malnara i gostovanje s Rojsom kod Vlahova ostavili su neizbrisiv trag u hrvatskom javnom prostoru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider