Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
važna je prva utakmica jer...

Izbornik Dalić o Grcima: ''Prekidi, agresivnost i njemački izbornik''

Hrvatska i Grčka borit će se u studenom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je u ždrijebu play-offa kvalifikacija izvukla Grčku. Privremeni izbornik Zlatko Dalić zaželio je da protivnik ne bude Švedska, no ni Grčka neće biti nimalo lagana prepreka koja nas dijeli od Svjetskog prvenstva.

"Puni smo poštovanja prema Grcima. Oni su možda najslabije plasirana reprezentacija u doigravanju, ali moramo biti svjesni da igramo protiv teškog suparnika, pogotovo s obzirom na to da je uzvratna utakmica u Grčkoj. Moramo učiniti sve za pravi rezultat u Zagrebu jer će u uzvratu biti vruće. No, radujem se punom Maksimiru i podršci hrvatskoj reprezentaciji", poručio je Dalić koji se u Švicarskoj susreo i s pomoćnikom predsjednika FIFA-e Zvonimirom Bobanom.

Dalić, koji je s HNS-om zasad dogovorio angažman samo za ove dvije utakmice, kaže kako Grci igraju čvrst nogomet s tijesnim rezultatima.

"Puno će toga ovisiti o nama i našoj reprezentaciji, a nadam se samo da ćemo svi biti spremni i zdravi. To mi je najvažnije. Imamo vremena za pripremu utakmice, na nama je sada sve proučiti'', smatra izbornik i dodaje:

"Grci imaju iskusnu momčad te njemačkog izbornika koji im donosi borbenost i agresivnost. Igraju čvrsti nogomet koji se temelji na prekidima, uvijek na tijesne rezultate'', prenosi njegove riječi službena stranica HNS-a.

Tko će se plasirati na Svjetsko prvenstvo?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider