Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ludilo u splitu

VIDEO ''Hoćemo titulu!'' orilo se pomoćnim terenom Poljuda: Gattuso održao otvoreni trening

Nogometaši splitskog Hajduka pripremaju se za novu sezonu.

Nogometaši splitskog Hajduka pripremaju se za novu sezonu SuperSport HNL-a, ali i Konferencijske lige gdje kreću od drugo pretkola tog europskog natjecanja.

Prije nekoliko dana, Hajduk je najavio da će otvoriti vrata navijačima na treningu, a danas je došao taj dan. Gennaro Gattuso poveo je svoje momke na pomoćno igralište Poljuda gdje ga je dočekalo gotovo 2000 navijača na tribinama.

Hrvatski navijači u Leipzigu UEFA žestoko kaznila Hrvatsku: Kao da ispadanje nije bilo dosta, ''čestitka'' stigla na adresu HNS-a divider

Čim su hajdukovci istrčali na teren, Torcida je prelomila pjesmom: "Samo jednu želju imam...". Zatim su početak treninga obilježili bakljama, nakon čega su počeli skandirati: ''Hoćemo titulu!''.

Atmosferu s treninga pogledajte OVDJE.

Dok je ostatak momčadi trenirao u grupi, zanimljivo je i da su četvorica igrača su mladih igrača vježbala odvojeno, radi se o Kavelju, Ćubeliću, Skoki i Đolongi.

Hajduk će se još nekoliko dana zadržati u Splitu, a zatim im slijedi onaj glavni dio priprema u slovenskom Bledu.

Mikayil Faye Prije godinu dana igrao je u drugom razredu hrvatskog nogometa, a danas odlazi u novi klub za 15 milijuna eura?! divider

Euro u nogometu Zaigrali ste Golmaniju? Pogledajte kako stojite na ljestvici divider

Tko je prvi favorit za naslov prvaka Europe?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider