Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
najveća kazna na euru

UEFA žestoko kaznila Hrvatsku: Kao da ispadanje nije bilo dosta, ''čestitka'' stigla na adresu HNS-a

HNS je kažnjen zbog incidenata na utakmici Hrvatska - Italija.

Hrvatski navijači u Leipzigu (Foto: Afp)

Hrvatska nogometna reprezentacija oprostila se od Eura u grupnoj fazi, a nakon šokantne završnice protiv Italije, stigla je i ''čestitka'' na adresu Hrvatskog nogometnog saveza.

Disciplinska komisija krovne europske nogometne organizacije, Uefe, donijela je odluku o kazni za Hrvatski nogometni savez zbog incidenata na utakmici Hrvatska - Italija na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Danny Makkelie Makkiele, arrivederci! Nizozemski sudac više neće suditi na Euru! divider

Hrvatski nogometni savez kažnjen je sa 105.000 eura zbog bacanja predmeta (45.000 eura), paljenja baklji (30.000 eura) i neprimjerenog ponašanja (30.000 eura) od strane dijela hrvatskih navijača tijekom utakmice Hrvatska - Italija koja je odigrana 24. lipnja u Leipzigu, piše HNS.

Podsjetimo, Uefa je ranila kaznila HNS s 87.875 eura zbog bacanja plastičnih čaša na teren i paljenja baklja na utakmici protiv Španjolske na prvoj utakmici Eura.

''Najblaže'' je HNS prošao protiv Albanije, tada je UEFA kaznila savez s 28 tisuća eura zbog istih incidenata kao i protiv Španjolske.

 

Mikayil Faye Prije godinu dana igrao je u drugom razredu hrvatskog nogometa, a danas odlazi u novi klub za 15 milijuna eura?! divider

Lamine Yamal Lamine Yamal položio ispite tijekom Eura: Škola nije patila dok žari i pali po Njemačkoj divider

Tko je prvi favorit za naslov prvaka Europe?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider