Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri utakmice

HNS kaznio Hajduk i Dinamo, Bjeličin pomoćnik zbog vrijeđanja i prijetnji sucu mora na hlađenje

Hajduk mora platiti 22.000 kuna, a Dinamo 7.000 kuna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz 23. kola HT Prve lige.

HNK Hajduk kažnjen je s 22.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Slaven Belupo. Od strane domaćih navijača Torcide od 64. do 72. minute zapaljeno je dvadesetak baklji i tri dimne kutije na zapadnoj tribini i jedna u 67. minuti na istočnoj tribini, sve su dogorjele na tribini.

GNK Dinamo kažnjen je sa 7.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Dinamo - Gorica. Od strane pripadnika navijačke skupine BBB u 71. minuti utakmice zapaljeno je sedam baklji, od kojih je pet bačeno na tartan stazu, gdje su i ugašene.

Nino Bule (Osijek, pomoćni trener) kažnjen je jedinstvenom kaznom od 3.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti zbog isključenja uslijed vrijeđanja (čl. 53.b DP HNS-a) i prijetnji (čl. 59. DP HNS-a) sucima tijekom utakmice Osijek - Rijeka.

Podsjećamo, Bule je prežestoko reagirao nakon što je sudac Fran Jović, prema njegovom mišljenju, propustio realizirati jedanaesterac za Osijek.

"Je**em vam mater u p***u. Tebi ću se krvi napiti. Naći ću te kad-tad'', urlao je Bule, stoji u službenom zapisniku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider