Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica trajala 100 minuta

Dramatična sudačka nadoknada u Gradskom vrtu: Osijeku u 95. minuti poništen pogodak za pobjedu nad Goricom!

Nevjerojatno uzbudljiv bio je završetak utakmice u Gradskom vrtu.

U sklopu 24. kola HNL-a Osijek i Gorica su u Gradskom vrtu odigrali 1:1 poslije dramatične sudačke nadoknade u kojoj su domaćini postigli dva pogotka od kojih im je jedan poništen.

Klub iz Velike Gorice poveo je početkom drugog poluvremena i to vodstvo čuvao sve do dodatnog vremena kada su Osječani izjednačili iz jedanaesterca. Krenuo je domaći sastav potom po totalni preokret i uspio zatresti mrežu gostiju, ali poslije višeminutnih konzultacija s VAR sobom i pregledavanja snimke na sredini terena sudac Ivan Bebek poništio je taj zgoditak uz obrazloženje kako se radilo o zaleđu.

gol expired Bjelica poludio zbog poništenog gola za pobjedu: ''VAR je cirkus, te crte nitko ne razumije'' divider

Loš tjedan za Bjeličine trupe

Osijek je nakon ispadanja iz Kupa od Rijeke fokus okrenuo prema prvenstvu i lovu na Dinamo. S ovim bodom momčad Nenada Bjelice je barem privremeno preskočila Modre koji imaju bod manje, ali i dvije utakmice manje.

S druge strane, Gorica je produžila niz bez poraza na sedam utakmica i još uvijek je u borbi za visok plasman.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, gosti su poveli u 55. minuti brzom kontrom koju je u pogodak pretvorio Matar Dieye. Senegalski napadač je pobjegao domaćoj obrani, izašao sam ispred Ivušića koji mu je obranio prvi, ali ne i drugi udarac.

Domaćin se spasio iz jedanaesterca u 88. minuti kojeg je mirno realizirao Damjan Bohar. Prekršaj je skrivio Martinssona Ngoualija nad Ivanom Santinijem. Bebek je provjerio svoju odluku i potvrdio kazneni udarac.

U posljednjim trenucima susreta nakon ubačaja Bočkaja zabio je Ante Erceg za 2:1. No, pogodak je ipak poništen zbog zaleđa nakon pregleda video snimke.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider