Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesno

Odabrali ste najbolji gol HNL-a prve trećine sezone: Izazvao je ludnicu na stadionu

Marko Livaja postigao je najljepši pogodak u prvih 12. kola Prve HNL.

Livaja zabio najljepši gol od 1. do 12. kola HNL-a (Foto: gol.hr)

U izboru gol.hr-a za najljepši pogodak prve trećine sezone HT Prve lige najviše je vaših glasova dobio gol Marka Livaje.

Birali smo najljepši gol od 1. do 12. kola, a pobjednički pogodak Livaje dogodio se već u 2. kolu na utakmici Hajduka i Osijeka na Poljudu.

Napadač Hajduka sjurio se pod desnoj strani, pretrčao 40 metara i onda iz mrtvog kuta desnom nogom pogodio suprotni kut udarcem kakav se ne viđa često na nogometnim travnjacima.

Pogodak Livaje Osijeku

Taj je pogodak dobio više od polovice svih glasova, čak 56 %, dok je drugi u ovom izboru, gol Mislava Oršića Slavenu u 10. kolu, dobio 11 % glasova. Treći je u poretku bio pogodak Ivana Fiolića za Osijek protiv Šibenika u 10. kolu s 8 % vaših glasova.

Ova tri najbolje plasirana gola iz prvog izbora ušla su u završni izbor  najljepšeg gola sezone iz kojeg ćemo dobiti ukupnog pobjednika, najbolji gol HNL-a u sezoni 2021/2022.

Najbolji gol u središnjem dijelu sezone, od 13. do 24. kola, birat ćemo od petka, a već u srijedu idemo s novim nagradnim natječajem u kojem nakon dresa Dinama dijelimo dres Osijeka!

Pogodak Oršića Slavenu

Pogodak Fiolića Šibeniku

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider