Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čak i s igračem više

Dinamo teškom mukom slavio kod Intera: Modrima trebao preokret za uzimanje tri boda

Dinamo je uzeo tri boda na otvaranju 5. kola Hrvatski Telekom Prve lige u kojem je gostovao kod Intera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama slavili su na gostovanju kod Intera s 2:1 na otvaranju 5. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Domaćin je poveo na samom startu utakmice, no Dinamo je dvama pogocima Atiemwena u konačnici slavio s 2:1.

Dobar ulazak u utakmicu Inter je okrunio u 8. minuti kada je Serderov uspio ubaciti loptu s lijevog krila, a Conev je pred Dinamovim vratima nadskočio Leškovića i zatresao mrežu.

Tu je prednost Inter držao sve do pred kraj prvog poluvremena, a onda je Majer u 41. minuti odličnom okomitom loptom iz igre izbacio čitavu domaću obranu, a brzi je Atiemwen izašao sam pred Freliha, obišao ga i mirno zatresao mrežu.

Susret je praktički bio riješen u samo dvije minute početkom nastavka. Prvo je Galić u 49. minuti neoprezno rukom odnio loptu ispred Atiemwena i za taj potez dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, iz slobodnog udarca koji je uslijedio Gojak je odlično pogodio Atiemwena u petercu Intera, a ovaj je glavom pogodio za preokret.

Na stadionu ŠRC Zaprešić sudio je Batinić iz Osijeka.

Vodeći Dinamo sada ima 13 bodova, četiri više uz utakmicu više od drugog Hajduka i treće Rijeke, dok je Inter pretposljednji deveti s dva boda, jednim više od posljednjeg Varaždina koji će u subotu ugostiti Lokomotivu.

Klubovi prve lige (GOL.hr) HNL: Raspored i satnica svih utakmica do kraja sezone divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider