Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije se samo ronaldo vratio

Internet gori nakon debakla Man Uniteda: Dežurni krivac i Ronaldo imaju posebnu vezu

Manchester United doživio je neugodan poraz na startu Lige prvaka unatoč pogotku Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izgledalo je kao da će Manchester United u drugoj utakmici od povratka Cristiana Ronalda nastaviti s bajkom, ali dogodio se pravi debakl. Ronaldo je nakon dva pogotka Newcastleu prošlog vikenda postao prvi strijelac u ovosezonskoj Ligi prvaka. Tek 13 minuta bilo je dovoljno da zabije u natjecanju koje s pravom mnogi nazivaju njegovim igralištem.

No Manchester United uspio je izgubiti utakmicu u Bernu kod Young Boysa pogotkom Jordana Siebatcheua u 95. minuti. Krivac za pogodak koji je ostavio United bez bodova kod autsajdera je, a tko drugi nego – Jesse Lingard.

Ronaldo se vratio, ali i Lingard

Nesretni je Englez vratio loptu prema svojem golu, ali ravno u for domaćem nogometašu, koji je bacio u delirij svoje navijače, dok su se oni iz Manchestera gledali u nevjerici. S jedne strane, Unitedu se vratio Ronaldo i pokrenuo lavinu emocija koja je dala novi zamah cijelom klubu.

gol expired Rijetko viđena sramota suca na otvaranju Lige prvaka: Podsjetio nas je na slučaj Joea Šimunića divider

S druge strane, vratio se i Jesse Lingard, kojeg su zbog loših igara sprdali svi, prvo rivali pa navijači Uniteda. No Jesse je eksplodirao prošle sezone u West Hamu, vratio se u reprezentaciju na Euro, a na Old Traffordu su odlučili da im je potreban.

Čak je i zabio protiv Newcastlea i dokazao da je odluka o povratku bila ispravna. Jesse je nastavio sa sjajnom formom iz prošle sezone, ali je nekako uspio uprskati u Baselu.

gol expired Nagelsmann htio uvesti Comana umjesto Sanea, ali ga nije mogao pronaći deset minuta, razlog je urnebesan divider

Zanimljivo, zadnjih dana društvenim mrežama kruže fotografije iz davne 2003. godine na kojima mladi Cristiano Ronaldo priča s tada očaranim dječakom Lingardom. Sinoć je Lingard zamijenio Ronalda u 72. minuti kod rezultata 1:1, a društvene mreže su bile bez milosti…

Asistenciju Lingarda za poraz Man Uniteda pogledajte ovdje.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider