Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ENGLEZ OBJASNIO

Sukob mišljenja u studiju: Henry i Carragher usporedili Modrića i De Bruynea

Thierry Henry i Jamie Carragher komentirali su Luku Modrića i Kevina De Bruynea.

Luka Modrić i Kevin De Bruyne (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida i Manchester Cityja odigrali su prvi susret polufinala Lige prvaka. Na Santiago Bernabeuu završilo je 1:1.

Real Madrid poveo je preko Viniciusa. Sve je krenulo nakon duplog pasa Camavinge i Modrića. Camavinga je potegnuo prema naprijed i uposlio Viniciusa, koji je stvarno majstorski zabio.

Strijelac za konačni rezultat bio je Kevin De Bruyne, koji je također lijepo zabio.

Nakon utakmice brojni su stručnjaci komentirali veliki sudar na Bernabeuu, a uvijek se posebno prate i komentari u CBS-ovu studiju, gdje se nalaze Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards.

Henry i Carragher održali su i jednu debatu, usporedili su Luku Modrića i Kevina De Bruynea.

Luka Modrić VIDEO Modrić komentirao Cityjev gol: "Zaslužili smo više, lopta je ranije izašla iz igre" divider

Francuski nogometaš očaran je De Bruyneom, pa je odlučio njega favorizirati, no slavni Englez stao je na Modrićevu stranu. Ipak Modrić iza sebe ima Zlatnu loptu, pet Ligi prvaka, dvije svjetske medalje s Hrvatskom…

"Ne mislim da je odigrao odličnu utakmicu, ali zabio je bitan gol. U karijeri sam igrao s najboljima ili protiv nekih od najboljih nogometaša, no njegova glava, način na koji razmišlja, ja boljeg nisam vidio. On je najpametniji igrač kojeg sam ikad vidio", rekao je Henry.

"Uzdiglo bi ga da odvede City do titule u Ligi prvaka i trostruke krune. Ne sumnjamo u njegove mogućnosti, ali igrače sudimo po tome kakvi su na najvećim turnirima u najvećim trenucima. Zato sam ga usporedio s Lukom Modrićem", rekao je Carragher i pojasnio:

"Modrić je osvojio Zlatnu loptu, pet naslova u Ligi prvaka i igrao finale Svjetskog prvenstva. Bude li Kevin igrao u finalu, o njemu ćemo moći govoriti kao o jednom od najboljih veznjaka u povijesti. Mislim da nisam vidio igrača koji bolje dodaje loptu, ali potreban mu je taj naslov u Ligi prvaka. Mora osvojiti i on mora biti igrač koji je za nju bio ključan. Tek tada može u krug u kojem su Iniesta, Xavi i Modrić."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider