Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda na Old Traffordu

Nogometaš Atletica pokazao noge nakon Lige prvaka: "Posljednji prekršaj nije bio normalan"

Atletico Madrid je s 2:1 pobijedio Manchester United i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Atletico Madrida s ukupnih 2:1 izbacili su Manchester United iz osmine finala Lige prvaka, a nakon utakmice vezni igrač španjolske momčadi Hector Herrera pokazao je noge prepune ožiljaka.

Bila je to čvrsta, ratoborna utakmica u kojoj smo vidjeli 26 prekršaja, čak 14 domaće momčadi, ali na kraju su gosti slavili s minimalnih 1:0 na Old Traffordu i tako osigurali plasman u četvrtfinale najelitnijeg europskog natjecanja.

Meksikanac pretrpio nekoliko udaraca

Herrera je na utakmici zaradio nekoliko udaraca, na to je već odavno naviknut, ali tvrdi kako je posljednji prekršaj bio za karton.

gol expired Legendarni nogometaš ispalio: ''Ronaldo nije genijalac, on je kao Inzaghi'' divider

"Normalno je da na utakmicama dobijete nekoliko udaraca, ali posljednji prekršaj je bio za karton, to nije bilo normalno", kazao je Herrera za španjolski Movistar nakon dvoboja pa dodao:

"Znali smo da će biti teško, da nećemo kontrolirati utakmicu kao u Madridu, ali znali smo kako kazniti njihove pogreške. To nas je odvelo u četvrtfinale Lige prvaka", zaključio je.

Ronaldo razočarao protiv Atletica

Inače, jedan od najslabijih pojedinaca u redovima Manchester Uniteda bio je Cristiano Ronaldo koji je odigrao utakmicu za zaborav.

Trčao je za slovenskim sucem, žalio se, gestikulirao, a u cijeloj utakmici nije upisao niti jedan jedini udarac na protivnička vrata. To mu se dogodilo tek treći put u karijeri.

Uz sve to omraženi Harry Maguire udario je Cristiana Ronalda u glavu.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider