Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedna kritika

Legendarni nogometaš ispalio: ''Ronaldo nije genijalac, on je kao Inzaghi''

Antonio Cassano kritizirao je Cristiana Ronalda nakon ispadanja Manchester Uniteda iz Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico Madrid je s ukupnih 2:1 izbacio Manchester United iz osmine finala Lige prvaka, a Cristiano Ronaldo odigrao je utakmicu za zaborav. Nije uputio niti jedan udarac na protivnička vrata, a zbog ponašanja na terenu postao je meta sprdnje navijača Uniteda.

Iako je otprije poznato da ga previše ne "simpatizira", umirovljeni talijanski nogometaš Antonio Cassano ponovno je opleo po Ronaldu na Twitch kanalu "BoboTV" kod bivšeg nogometaša i suigrača Christiana Vierija.

"Cristiano Ronaldo nije među najboljim igračima svijeta. Golgeter? Da. Odličan napadač? Da. Osvajao je trofeje? Da", rekao je Cassano pa portugalsku zvijezdu usporedio s Filippom Inzaghijem i Davidom Trezguetom.

Cassano je ponovno kritičan prema Ronaldu

"Cristiano Ronaldo, poput Inzaghija i Trezgueta, je fantastičan igrač, ali nogomet je drugačiji. Zabiti gol nije najvažnije. Iniesta nikad nije zabio 60 golova, Zidane nikad nije zabio 100 golova, ali to su genijalci koji su stvorilli nogometnu povijest", zaključio je Cassano koji je već u prošlosti bio kritičan prema Ronaldu.

Tako je kazao da Cristiano Ronaldo nije niti među pet najboljih nogometaša svih vremena, već da su to Pele, Diego Maradona, Lionel Messi, Johan Cruyff i Ronaldo Nazario.

"Je li Cristiano Ronaldo najbolji u povijesti nogometa? Nije čak ni među prvih pet. Messi, Pele, Maradona, Cruyff i Ronaldo su na drugoj razini," kazao je tada Cassano.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider