Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema sreće

VIDEO Maguire ušao u igru i skrivio tragikomičan autogol: Navijači tvrde da je uklet

Harry Maguire zabio je autogol na utakmici Europske lige između Manchester Uniteda i Seville.

Harry Maguire (Foto: Afp)

Harry Maguire je pehist. Kako drugačije objasniti događanja u prvom četvrtfinalnom susretu Europske lige između Manchester Uniteda i Seville, koji je završio bez pobjednika (2:2).

Crveni vragovi imali su dva pogotka prednosti na poluvremenu, a onda je u igru ušao engleski branič. Naravno, bilo bi zlobno svu krivnju svaliti na njega, odigrao je sasvim solidnu utakmicu, ali ovog puta sudbina se opako poigrala s njim.

Luka Modrić i Vinicius Junior Real se klanja Modriću: Suigrač želi biti kao on, direktor ga nazvao legendom svjetskog nogometa divider

U samoj završnici susreta Sevilla je zabila dva pogotka. Prvo je Malacia zabio autogol u 84. minuti, a onda je Maguire stupio na scenu. Igrala se druga minuta sudačke nadoknade kad je En-Nesyri zapucao na domaća vrata. 

Lopta nije išla u okvir vrata, ali na putu joj se našao nesretni Maguire, od čije se glave odbija ravno u - mrežu. Old Trafford je utihnuo, nitko nije mogao vjerovati što se upravo dogodilo, a najmanje nesretni branič koji se našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

Navijači ga prozvali najnesretnijim nogometašem

Dakako, to je izazvalo ludnicu na društvenim mrežama. Jedan od navijača je napisao da Maguire ima napadački instinkt, ali drugi tvrde kako nema drugog objašnjenja za njega nego da je - uklet.

"Maguire je najnesretniji nogometaš na svijetu. Ne može ga se kriviti za to, mislim da je proklet. Neviđen je pehist", napisao je drugi navijač.

Wojciech Szczesny VIDEO Zvijezda Juventusa uhvatila se za prsa i briznula u plač: Liječnici su odmah dotrčali u pomoć divider

Nažalost, sve se to dogodilo u trenutku kada je Maguire ušao u formu, zaredao je nekoliko solidnih partija i zaslužio pohvale trenera Erika ten Haga.

"Jako sam zadovoljan njegovim napretkom. Dominantan je, diktira igru, preuzima više incijative na treningu i protiv Betisa je pokazao liderske sposobnosti", rekao je nizozemski trener prije nekoliko dana.

Autogol Harryja Maguiera možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider