Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena će biti ogromna

Bomba na Otoku: Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva zatražila ultimativni transfer ovo ljeto!

Čini se kako mu je dojadilo biti u klubu koji nije spreman umiješati se u borbu za vrh.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač Tottenhama i jedan od najboljih engleskih nogometaša Harry Kane zatražio je od svog kluba da ga ovo ljeto prodaju!

Vijest je to koju su provalili engleski mediji, navodeći kako je Kaneu jednostavno dozlogrdilo biti u klubu koji iz godine u godinu nema snage, sposobnosti, a očito ni želje da sastavi momčad dovoljno konkurentnu za sam vrh Premierlige.

Tottenham je trenutno na šestom mjestu i makar još uvijek postoji šansa da se plasira u Ligu prvaka, ipak je realnije očekivati da će Spursi i iduće sezone igrati u Europskoj ligi, natjecanju u kojem ih je ovog proljeća u osmini finala senzacionalno izbacio zagrebački Dinamo.

Kane, koji će na ljeto proslaviti 28. rođendan, ne želi najbolje nogometne godine provesti u takvom klubu pa je došao predsjedniku Danielu Levyju s izričitim zahtjevom za prodaju.

Chelsea, City i United se odmah javili

Vidjet ćemo kakva će biti reakcija čelnog čovjeka Tottenhama za kojeg se zna da je poslovično neugodan pregovarač (sjetimo se samo kako je to izgledalo kad su Spursi prodavali Luku Modrića i Garetha Balea u Real Madrid).

Ono što je sigurno jest da Kane sebe više ne vidi u sjevernom Londonu. Ugovor s Tottenhamom ga veže do 30. lipnja 2024., a Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 120 milijuna eura.

Pored objave da Kane želi otići, Englezi su odmah naveli i tri kluba, sva tri iz Premierlige, koja su spremna ući u pregovore s Tottenhamom. Riječ je Chelseaju, Manchester Cityju i Manchester Unitedu.

Kane je za reprezentaciju Engleske nastupio 53 puta i pritom postigao 34 pogotka, od čega je šest bilo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je bio najbolji strijelac i osvojio Zlatnu kopačku.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider