Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MALO SE ZABUNIO

Harry Kane smjestio Italiju na Svjetsko prvenstvo: "Oni su svakako među favoritima za naslov"

Tijekom nabrajanja potencijalnih favorita za Svjetsku titulu, Harry Kane smjestio je tamo i europske prvake.

Harry Kane (Foto: Afp)

Iako će se prije prvog kretanja lopte u Kataru već odigrati značajan dio nacionalnih nogometnih prvenstava, Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine česta je tema u razgovoru medija s nogometašima. 

Jedan od onih koji su prokomentirali isto je kapetan i najbolji strijelac viceprvaka Europe, nogometne reprezentacije Engleske, Harry Kane. On je u razgovoru s novinarima ESPN-a upitan koga bi svrstao u najuži izbor favorita za osvajanje Mundiala.

Kane se malo zbunio

Odgovorom je Kane mnoge nasmijao, budući da je u nabrajanju zaboravio na jednu važnu činjenicu.

"Imate jako puno dobrih momčadi. Tu su neke stvarno vrhunske momčadi iz Europe, mi pa zatim Njemačka, Francuska, Španjolska i Italija, a onda imate Brazil i Argentinu", rekao je Kane.

On je tu svrstao momčad protiv koje nosi podosta svježe rane. Naravno da se misli na Italiju, koja je prije nešto manje od godinu dana europski naslov osvojila na njihovom Wembleyu, savladavši ih boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

Problem je u tome što se Italija u Katar nije plasirala. Prvo su završili iza Švicarske u kvalifikacijskoj skupini, radi čega su morali u dodatne kvalifikacije, gdje su šokirani o strane Makedonaca. 

Naravno, Talijani se nadaju nekim ludim scenarijima putem kojih bi tamo završili s pozivnicom, no šanse za tako nešto zapravo su mizerne. Očito je kako će Azzurri Mundial odraditi kao gledatelji, a vjerojatno je i samom Kane lakše zbog te činjenice. U ovom intervjuu se jednostavno malo zbunio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider