Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
morat će u šoping

Katastrofa za Tottenham: Kane se ozbiljnije ozlijedio i propušta dobar dio sezone

Težak udarac zadobio je Tottenham, koji će bez svojeg najboljeg igrača Harryja Kanea biti do ožujka.

Harry Kane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Najbolji strijelac prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, napadač Tottenham Hotspura Harry Kane izbivat će s terena najmanje do ožujka zbog ozljede lijevog gležnja, koju je zadobio u završnici nedjeljnog prvenstvenog dvoboja protiv Manchester Uniteda (0:1).

"Možemo potvrditi kako Harry Kane ima oštećene ligamente u lijevom gležnju. Očekujemo kako bi se mogao vratiti treninzima početkom ožujka", objavio je Tottenham.

Kane je ove sezone upisao 31 nastup u svim natjecanjima i postigao 20 pogodaka, od čega 14 u Premierligi. Dodao je i šest asistencija.

Tottenham nema adekvatnu zamjenu za Kanea, odnosno ima vremešnog Fernanda Llorentea, koji je ove sezone u domaćem prvenstvu upisao šest nastupa, a u njima kombinirano 36 minuta...

Čini se da bi se Tottenham mogao aktivirati na tržištu u drugoj polovici mjeseca siječnja i potražiti privremeno riješenje za svojeg najboljeg igrača.

Izostanak do ožujka isključuje Kanea za prvu, a vjerojatno i drugu utakmicu osmine finala Lige prvaka, u kojima Spursi igraju protiv Borussije Dortmund.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider