Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najbolja utakmica karijere

United slavio kod Tottenhama, čudesni De Gea upisao nestvarnih 11 obrana u 45 minuta!

Vjerojatno najbolju utakmicu svoje karijere imao je španjolski vratar David De Gea na golu Manchester Uniteda.

David De Gea brani udarac (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ole Gunnar Solskjaer upisao je i šestu uzastopnu pobjedu otkako je sjeo na klupu engleskog velikana Manchester Uniteda. U najvećem ispitu do sada Crveni vragovi slavili su na gostovanju kod Tottenhama s minimalnih 1:0, a najzaslužniji za taj rezultat je španjolski vratar David De Gea, koji je u drugom poluvremenu obranio nestvarnih 11 lopti!

DE GEINE OBRANE

Tottenham je u sedam navrata u prvom poluvremenu neuspješno gađao okvir gola Manchester Uniteda, dok su gosti u samoj završnici prvog poluvremena zabili jedini pogodak na susretu preko Marcusa Rashforda. 

POGODAK MARCUSA RASHFORDA 

No priča dana nisu ni Solskjaer, ni Rashford već čudesni španjolski vratar De Gea. On je obranio čak 11 udaraca Tottenhamovih napadača u drugih 45 minuta utakmice i sačuvao svoju mrežu netaknutom. Neke obrane španjolskog vratara bile su uistinu spektakularne. 

Ovom pobjedom United se bodovno izjednačio s Arsenalom na petom mjestu prvenstvene ljestvice, dok je Tottenham propustio priliku vratiti se na drugo mjesto, odnosno preskočiti Manchester City, koju svoju utakmicu 22. kola igra u ponedjeljak. 

U drugoj utakmici nedjeljnog programa Everton je na svom Goodison Parku svladao Bournemouth sa 2:0 golovima Zoume (65) i Calvert-Lewina (90+5).

Deseti Everton ima 30 bodova, tri više od 12. Bournemoutha.

Vodeći Liverpool ima 57 bodova, sedam više uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja koji će u ponedjeljak ugostiti Wolverhampton Wandererse.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider