Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka ih renova

Na Poljudu samouvjereni, ali oprezni: "Jedna utakmica može biti nezgodna, ali mi smo Hajduk"

Hajdukov strateg najavio je početak priprema za prvi europski izazov.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukova prva prepreka u kvalifikacijama za Europsku ligu bit će makedonska Renova. Klub je to koji je osnovan 2003. u selu Džepčištu, a domaće utakmice igra u Tetovu nakon fuzije s tamošnjim FK Shkumbinijem.

Mlad su, ali i vrlo uspješan klub s jednim naslovom prvaka i jednim osvojenim kupom Makedonije. Trenutačni europski izlet sedmi im je u povijesti, ali i prvi nakon pet godina pauze,

"Već smo se počeli pripremati za europske susrete, a već danas pogledat ćemo utakmicu u kojoj Renova gostuje kod prvaka Sjeverne Makedonije Sileksa", rekao je za službenu Hajdukovu stranicu trener Hari Vukas.

gol expired Dinamo se vraća na mjesto sreće: Prekrasno zdanje lani je svjedočilo modroj rapsodiji za pamćenje divider

Mi smo nositelji, Renova nema puno europskog iskustva i to je naša prednost. U jednoj utakmici uvijek je bitna psihološka strana, uvijek jedna utakmica može biti nezgodna, ali mi smo Hajduk i imamo kvalitetu za proći dalje", dodao je.

"Saznali smo suparnika, igramo u gostima, sve ćemo analizirati, vidjeti dobre i loše strane te ući maksimalno motivirani kako bismo potvrdili našu kvalitetu. Nema tu puno filozofije", zaključio je Vukas.

gol expired Nikica Jelavić se vratio u HNL: Potpisao je za Lokomotivu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider