Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se službena potvrda

Osramotio se sa Sosom, hoće li mu ovaj veliki projekt uspjeti? "Ne mogu još ništa potvrditi"

Oliver Bierhoff najavio je veliku promjenu u njemačkoj nogometnoj reprezentaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oliver Bierhoff, direktor njemačke reprezentacije, gotovo je potvrdio u utorak da će Hansi Flick naslijediti Joachima Loewa na mjestu njemačkog izbornika nakon Eura.

"Ne mislim da će odluka biti donesena u sljedećih nekoliko dana, ali volio bih da sve bude riješeno prije Eura (od 11. lipnja do 11. srpnja)", izjavio je Bierhoff u utorak odgovarajući na pitanje o imenovanju Flicka, koji još uvijek vodi minhenski Bayern.

gol expired Sammirova poruka Sosi: "Sammir nije Damir i nikada neće biti!" divider

"Imam povjerenja i znam kakvu važnost za njega imao nacionalni tim", dodao je bivši njemački reprezentativac.

"Namjerno nismo intenzivirali naše razgovore prije nego što je Bayern osvojio naslov prvaka, ali sada ćemo ih moći pojačati", kazao je.

U ponedjeljak je dnevnik "Munich Abendzeitung" objavio da će 56-godišnji Flick potpisati trogodišnji ugovor za preuzimanje reprezentacije nakon Eura ovo ljeto.

gol expired Glasajte u anketi: Treba li Sosa opet biti pozvan u hrvatsku reprezentaciju? divider

Inače, Bierhoff je danas ujutro potvrdio da su odustali od Borne Sose koji je trebao zaigrati za njemačku nogometnu reprezentaciju. Iako je mladi Hrvat dobio njemačku putovnicu, veliki je transfer stopirala FIFA svojim pravilom 21 godine.

Prema tom pravilu Sosa nije smio zaigrati za bilo koju reprezentaciju Hrvatske stariji od 21 godine, a on je to napravio s 22 godine i deset mjeseci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider