Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
problemi u momčadi

Bavarcima se sprema šok: Osvojio trostruku krunu s Bayernom, ali na kraju sezone odlazi s klupe?

Navijači Bayerna mogli bi doživjeti šok nakon što je klub prošle sezone osvojio trostruku krunu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju njemačkog Bilda, trener minhenskog Bayerna Hans-Dieter Flick mogao bi na kraju ove sezone napustiti klupu bavarskog diva, iako mu ugovor istječe 2023. godine.

Flick je na kraju prošle sezone osvojio trostruku krunu s Bayernom, nakon što je naslijedio hrvatskog stručnjaka Niku Kovača i pretvorio Bavarce u nezaustavljivi stroj.

Bayern je i ove sezone vodeći sastav njemačke Bundeslige i odlično gura u Ligi prvaka, no u DFB Pokalu neće obraniti naslov nakon što je poražen od drugoligaša Kiela. Mnogima je zato kao veliko iznenađenje došla vijest koja je odjeknula u njemačkim medijima koji tvrde da bi Flick mogao napustiti klupu Bayerna i preuzeti reprezentaciju Njemačke.

gol expired Nevjerojatno ponašanje igrača slavnog kluba: Napao suigrača Pepea, umalo se potukli na terenu! divider

Aktualni njemački izbornik Joachim Low mogao bi na Europskom prvenstvu ove godine posljednji put voditi reprezentaciju, koju bi nakon toga preuzeo Flick, njegov pomoćnik na izborničkoj klupi od 2006. do 2014. godine.

Jedan od razloga zbog kojih bi Flick mogao napustiti klupu Bayerna jesu nesuglasice sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem. Navodno postoje velika neslaganja u razmišljanjima o transferima, zbog čega Flick prije svega nije zadovoljan i razmišlja o odlasku na mjesto gdje će imati odriješite ruke.

Kraj sezone još je daleko i sigurno je da se potvrda ove vijesti neće dogoditi ovih dana, no ako njemački mediji špekuliraju o tome, vrlo je vjerojatno da tu ima nečega.

gol expired Internet gori: Urnebesne reakcije na obračun Ibrahimovića i Lukakua divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider