Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svašta smo vidjeli, ali ovo...

Nevjerojatno ponašanje igrača slavnog kluba: Napao suigrača Pepea, umalo se potukli na terenu!

Nogometaši Porta na gostovanju su uzeli sva tri boda i zadržali korak za vodećim Sportingom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 15. kolu portugalske Primeire nogometaši Porta slavili su na gostovanju kod pretposljednjeg Farensea i nastavili držati korak za vodećim Sporting Lisabonom.

Portu je jedan pogodak bio dovoljan za sva tri boda, a da ne prođe sve idilično pobrinula su se dvojica njihovih nogometaša nedugo nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Protagonisti su bili senegalski veznjak Mamadou Loum Ndiaye i Pepe, legendarni Portugalac koji je niz godina igrao za Real Madrid.

Pepe nije bio kriv

Pepe je danas kapetan Porta i on je bio taj koji je normalno pristupio Loumu Ndiayeu, želeći se uobičajeno pozdraviti na kraju utakmice. Međutim, Senegalac je njegov pozdrav odbio i rukama lagano gurnuo Pepea, na što je on poludio, snažno ga odgurnuo, a u tom trenutku  uletjeli su njihovi ostali suigrači i suci te su ih uspjeli smiriti.

Dan kasnije Loum se oglasio na društvenim mrežama, odakle je odaslao riječi isprike:

"Želio bih se ispričati svim navijačima Porta zbog nesretnog incidenta koji se dogodio. To se nikad nije smjelo dogoditi. Pepe je moj stariji brat i puno sam naučio od njega."

Trener Porta Sergio Conceicao pokušao je stati na loptu.

"To su normalne stvari u nogometu, to se događa kad igrači iz iste momčadi imaju drugačije mišljenje o nečemu. Bio je to trenutak neslaganja, sad je sve riješeno", poručio je Conceicao.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider