Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"uživam u radu"

Bayern riješio pitanje stalnog trenera: Zadovoljio upravu, igrače i navijače

Bayern je riješio trenersko pitanje za barem do kraja ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon što je u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva stigao teško do pobjede protiv Wolfsburga Bayern je u podne objavio vijest da je riješio pitanje trenera za do kraja sezone.

"Hansi Flick bit će naš glavni trener do kraja sezone", stoji u objavi bavarskog kluba.

gol expired Ako Bayern osvoji naslov, ovaj klinac zaslužuje spomenik: Drugu utakmicu zaredom ulazi s klupe i zabija za pobjedu divider

Kako stoji u prioćenju dogovor je postignut do kraja sezone, nakon čega će sagledati situaciju i odlučiti što i kako dalje.

"Sretan sam što mi Bayern i dalje vjeruje kao glavnom treneru. Uživam u radu s momčadi i veselim se nastavku sezone", komentirao je svoj službeno najveći trenutak trenerske karijere Flick.

gol expired Stotine ispratile Badra Harija u bolnicu, Verhoeven divljao na presici i tražio fizički obračun s novinarom divider

Podsjetimo, 54-godišnji trener je preuzeo Bayern kao privremeni strateg nakon što je hrvatski stručnjak Niko Kovač dobio otkaz u studenom. Nakon što je slavio u prve dvije utakmice na klupi Bayerna odlučeno je da će Flick ostati do zimske stanke, a sada je ta suradnja produljena za do kraja sezone.

Na zimsku stanku Bayern je otišao kao treći sastav Bundeslige s četiri boda manje od vodećeg RB Lepiziga.

gol expired Mario Mandžukić u Kataru: Potpisuje za Al Duhail! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider