Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
promjena filozofije

Bivši Kovačev igrač opisao što se promijenilo otkad je Niko otišao u Bayern

Napadač Eintrachta iz Frankfurta otkrio je razliku između bivšeg i sadašnjeg trenera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sébastien Haller sjajan je 24-godišnji francuski napadač koji je jedan od najboljih igrača Eintrachta iz Frankfurta. Haller uz srpskog napadača Luku Jovića te našeg Antu Rebića čini paklenu navalu bivše momčadi Nike Kovača, koja ova godine ponovo briljira.

Orlovima nije naštetio odlazak Kovača, s kojim su prošle sezone osvojili Kup senzacionalno pobijedivši Bayern u finalu. Nakon prve polovice prvenstva šesti su, s tek bodom zaostatka za petim Wolfsburgom odnosno četiri boda iza Leipziga koji drži četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka.

''Imamo potencijal igrati u Ligi prvaka. Svake godine. Ali broje se djela, a ne riječi'', kaže Francuz koji je ove sezone u Bundesligi zabio devet pogodaka uz čak osam asistencija.

Nakon odlaska Kovača momčad je preuzeo odlični Adi Hütter pa navijači Eintrachta nisu predugo žalili za Hrvatom koji im je nakon toliko godina donio trofej.

No između dvojice stručnjaka ipak ima razlike.

''Niko želi sve kontrolirati. On je borac koji veliku pažnju pridaje fizičkoj pripremi svoje momčadi. To se vidi na svakom treningu. Zato nam je prošla sezona bila teža iako ove godine igramo i Europsku ligu'', kaže 24-godišnji Haller.

''Prije smo više trenirali preko tjedna. S Adijem je drukčije. Opušteniji je od Nike. Više razgovara s igračima i pridaje više pažnje radu s loptom. Obojica su sjajni stručnjaci koji odlično analiziraju protivnika'', poručuje Francuz.

Lijepa Brazilka unakazila lice pljačkašu: Njezin šef pohvalio se fotkom njegova lica Polyana Viana (Instagram) Polyana Viana (Instagram) Polyana Viana (Instagram) +4 Polyana Viana
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider