Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi početak

Halilović se bori za minutažu u novom klubu, ali vjeruje u sebe: ''Mogu biti dobar kao Modrić''

Alen Halilović nalazi se ove sezone na posudbi u Heerenveenu.

Luka Modrić i Alen Halilović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kapetan mlade reprezentacije u posljednjem ciklusu Alen Halilović danas je 23-godišnjak. Nikako da se skrasi u jednom klubu, trenutačno je član Milana, koji ga je ove sezone poslao na novu posudbu. Nakon belgijskog Standarda sada je u nizozemskom Heerenveenu.

''Milan je bio razočaran potezima Standarda. Imao sam nekoliko razgovora, dali su mi obećanja, ali se onda dogodilo upravo suprotno'', rekao je Halilović za Voetbal International.

''U Standardu su lagali i pravili mi probleme, no srećom umiješao se Heerenveen koji je napravio sve da me dovede. Bio je to dobar potez za mene jer mi ova liga odgovara. Želim pokazati kako mogu biti jedan od najboljih igrača u Eredivisie i tamo gdje trebam biti, u europskom vrhu'', samouvjeren je Halilović.

Martin Odegaard (Screenshot Twitter) Zaboravljeni talent Reala servirao asistenciju sezone: ''Nevjerojatno. Vau. Dosad najbolji igrač La Lige'' divider

Zasad je u novom klubu skupio tek 25 minuta u dvije utakmice u kojima je ušao s klupe. Bilo je u to nedavnom domaćem remiju s Utrechtom i porazu od Ajaxa 4:1 desetak dana prije toga.

Pričao je i o odlasku u HSV. Kaže kako je to bila velika greška. Nakon dobrih igara u Las Palmasu prodan je u Milan, a sada pokušava opet uhvatiti formu na posudbama. Krasi ga veliko samopouzdanje, toliko da smatra kako može možda uskočiti i u kopačke najboljeg igrača svijeta u 2018. godini.

''Imam osjećaj da još uvijek mogu biti dobar kao Modrić'', poručuje bivši nogometaš Dinama.

Adel Taarabt u duelu s Lampardom i Ballackom (Foto: AFP) Priča (nekoć) velikog talenta: "Modrić mi je rekao da ću igrati za Real ili Barcelonu" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider