Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga tri kluba

Hajduku donio petu najveću odštetu u povijesti, a sad mu se smiješi novi transfer

Povremeni hrvatski reprezentativac Domagoj Bradarić donio je Hajduku odštetu od 6,5 milijuna eura.

Filip Bradarić (u sredini) (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Zimski prijelazni rok u Ligama petice otvara se 4. siječnja, no situacija na tržištu već se polako zahuktava. Svakog dana cure nove glasine, a sada se pojavila informacija da su za Domagoja Bradarića zainteresirana tri europska kluba.

24-godišnji hrvatski branič trenutno nosi dres Salernitane, a njegove dobre igre u talijanskom nogometu nisu prošle ispod radara. Prate ga tamošnji velikani Torino i Lazio, ali i španjolski Real Sociedad koji traže pojačanje na poziciji lijevog beka, otkrio je poznati talijanski novinar Nicolo Schira.

Talijanski novinar tvrdi da bi Salernitana za svog igrača, kojeg su doveli u ljeto 2022. godine iz Lillea za 5 milijuna eura, mogla tražiti odštetu u visini od 8 ili 9 milijuna eura.

Josip Stanišić i Josip Brekalo Talijani tvrde da se Dinamo i Hajduk bore za povremenog Vatrenog divider

Podsjetimo, Bradarić je karijeru započeo u splitskom Hajduku iz kojeg se vrlo brzo preselio u francuski klub za odštetu od 6,5 milijuna eura. To je bila peta najveća odšteta u povijesti kluba, a ljestvicu predvodi Luka Vušković s odštetom od gotovo 14 milijuna eura.

Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju dosad je upisao četiri nastupa, a posljednji u studenom 2020. godine kad je odigrao svih 90 minuta u porazu od Portugala (2:3) u sklopu Lige nacija. Bio je u kadru momčadi za Euro 2020, ali nije dobio ni minute.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider