Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Paralela s Dinamom

Hajdukovi Gvardiol i Šutalo: "U jednog se odmah zaljubiš, ali od drugog se očekuju velike stvari"

Luka Vušković je svjetski talent i Hajduk će ga teško zadržati, ali Dominik Prpić dugoročno će biti odlično rješenje.

Momčad Hajduka dobila je novog trenera ove zime, a uskoro bi mogla dobiti i stoperski tandem za budućnost – Luku Vuškovića i Dominika Prpića. U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu Igor Ćurković povukao je zanimljivu paralelu:

"Vušković je onaj u kojeg se svi zaljube, ali Prpić je onaj od kojeg se očekuju velike stvari. Realno, Vuškovića ćeš teško zadržati jer je svjetski talent. Prpić ima samo 18 godina, ali nemaš taj dojam kad razgovaraš s njim. Kad igra, djeluje puno starije. On je dugoročno za Hajduk savršeno rješenje. Prošao je akademiju, išao je korak po krak i ovo mjesto je idealno za njega. U sustavu s trojicom može biti taj stoper koji iznosi loptu“, započeo je Ćurka.

"Možemo ih usporediti sa situacijom kad su u Dinamu bili Joško Gvardiol i Josip Šutalo. Svi su se zaljubili u Gvardiola, ali istovremeno ne treba zaboraviti koliko je Šutalo talentiran. Vušković i Prpić su sad u Hajdukovoj školi, ono što su Gvardiol i Šutalo bili u Dinamu prije par godina.“

Sve o ovoj situaciji, ali i o ostalim aktualnostima iz posljednjeg kola Supersport HNL-a saznajte u 20. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider