Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Završile pripreme

Hajdukov trener: "Nismo se držali plana protiv Zrinjskog, ali sad počinje borba za bodove"

Bili su zaključili pripreme za novu sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Splitski Hajduk zaključio je pripreme za novu sezonu porazom od Zrinjskog 3:1. Čelnici Bilih neće biti zadovoljni igrom, ali može ih veseliti povratak navijača na tribine, naime bilo ih je oko tri tisuće na utakmici.

"Prvo bih htio reći da je bilo lijepo napokon na tribinama vidjeti navijače. Nadam se da će ih uskoro više moći doći na stadion. Sretni smo zbog novog terena i atmosfere, ali prvo poluvrijeme nismo bili. Nismo dobro igrali, nismo se držali plana i donosili smo odluke koje nisu bile najbolje za momčad", rekao je trener Hajduka Jens Gustaffson nakon utakmice.

gol expired Poraz Hajduka u generalnoj probi uoči nove sezone: Skupilo se tri tisuće navijača divider

Na startu Prve HNL u subotu očekuje ih ogled s Lokomotivom u Zagrebu.

"Na poluvremenu smo promijenili cijelu momčad i igrali bolje. Više smo izgledali kao momčad, ali nismo stvarali onoliko prilika koliko bismo htjeli. Trebamo mnogo toga odraditi u sljedeća četiri dana do Lokomotive, moramo odmah zaboraviti ovu utakmicu. Sada počinje borba za bodove i moramo raditi sve da pobijedimo u svakoj utakmici", podvukao je Gustaffson, koji je za poraz od Zrinjskog okrivio svoje loše odluke i nepoštovanje dogovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider