Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ARMIRANI BETON

VIDEO Hajdukov hit dvojac na baušteli: ''Nije on kriv što smo ispali iz Europe''

Hajduk je novim videom najavio Novogodišnju emisiju.

Filip Uremović i Zvonimir Šarlija (Foto: Hajduk Digital)

Hajdukov stoperski par Filip Uremović – Zvonimir Šarlija zvijezde su ne samo polusezone splitskog kluba već i Novogodišnje emisije Hajduk Digital TV-a koja će biti prikazana 1. siječnja od 12 sati.

Splitski je klub na svojim digitalnim kanalima pustio još jednu najavu spomenute emisije, a u kojoj je najavljen zanimljiv razgovor sa stoperskim dvojcem koji je zaradio dosta pohvala nakon netom završene polusezone SuperSport HNL-a.

''Armirani beton - kompozitni materijal dobiven sprezanjem Uremovića i Šarlije. Jedan je od najrasprostranjenijih materijala u graditeljstvu'', stoji u objavi videa na Instagramu Hajduka.

U njemu vidimo samo kratke dijelove razgovora sa Šarlijom i Uremovićem koji će sigurno navući brojne navijače da gledaju emisiju u ponedjeljak.

Podsjetimo, obrana Hajduka predvođena ovim dvojcem primila je u 19 utakmica svega deset pogodaka što je nešto više od pola gola po utakmici. Hajduk ih je ove godine doveo besplatno, kao i ostatak obrane. Uremović je stigao iz berlinske Herthe, a Šarlija iz grčkog Panathinaikosa.

Tablice omogućuje Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider