Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visoka pobjeda

Hajduk uvalio petardu Mađarima: Zabio i Kalinić, Trajkovski iz kornera, a na kraju i 16-godišnji talent

Hajduk je slavio u drugom prijateljskom susretu na pripremama u Istri.

Nikola Kalinić (Foto: HNK Hajduk Split/Robert Matić/GOL.hr)

Hajduk je svladao Fehervar (5:2) u prijateljskom susretu na pripremama u Istri za proljetni dio sezone.

U 120 minuta igre, četiri puta po 30 minuta, prvi su poveli Mađari preko Szabe u 20. minuti koji je naciljao suprotni kut Lučićevih vrata, a pet minuta kasnije izjednačio je Marko Livaja na asistenciju Laszla Kleinheislera nakon kornera. 

U 56. minuti Bijeli su potpuno preokrenuli rezultat, Krovinović je glavom prebacio na drugu stativu, a Fahdu Moufiju nije bilo teško pospremiti loptu u mrežu za 2:1. Dvadeset minuta kasnije Splićani su povećali na 3:1, jednu odbijenu loptu iskoristio je iskusni Nikola Kalinić te iz blizine poslao loptu u mrežu. 

U 88. minuti Mađari su smanjili na 3:2 preko Simuta koji je iskosa opalio na Lučićeva vrata, lopta se odbila od jedne pa druge stative u mrežu.

u 103. minuti Aleksandar Trajkovski je zabio golčinu, i to izravno iz kornera. Prevario je vratara mađarske momčadi i izazvao oduševljenje među okupljenim navijačima koji možete vidjeti OVDJE.

16-godišnji Bruno Durdov postavio je konačnih 5:2 na asistenciju Leona Dajakua.

Dodajmo kako je Fehervar trenutno trećeplasirana momčad mađarskog prvenstva sa četiri boda zaostatka za vodećim Paksijem.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider