Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UMJESTO PUTA U OSIJEK

Hajduk za vikend dogovorio zanimljivu pripremnu utakmicu!?

Prema informacijama kojima raspolažu mediji iz susjedstva, Hajduk bi za vikend trebao odigrati susret protiv FK Sarajeva.

Niko Sigur (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Tri susreta Premijer liga Bosne i Hercegovine ovog se vikenda neće igrati, a svoj ligaški susret neće odigrati niti splitski Hajduk, budući da je Osijek iskoristio pravo odgode njihovg susreta koji se trebao održati na Opus Areni.

Ipak, Splićani će se, prema svemu sudeći, ovog vikenda okušati protiv jedne zanimljive momčadi.

Ispit protiv Bordo-bijelih

Naime, mediji iz Bosne i Hercegovine došli su do informacije kako FK Sarajevo putuje u Dalmaciju, gdje će odraditi nekoliko treninga, ali i odigrati susret protiv Hajduka.

Sarajevo je u ligi trebalo gostovati kod Borca, no savez je odlučio odrediti europske ispite njihovih klubova, među kojima su i Banjalučani, kao prioritet.

Iako od strane hrvatskog viceprvaka to još uvijek nije potvrđeno, ta informacija ne bi trebala nikoga čuditi, budući da se očekivalo kako će Hajduk iskoristiti priliku odigrati neki susret. Sarajevo je vjerojatno najbolji i najkvalitetniji protivnik koji je u ovom trenutku bio dostupan.

Nažalost, bez prisutnih gledatelja

Prema spomenutim informacijama, susret će se odigrati bez gledatelja i neće biti na Poljudu nego na za sada nepoznatom stadionu u Splitu ili okolici.

Očekujemo skorašnju potvrdu ove prijateljske utakmice, koja bi Hajduku svakako trebala dobro doći pred susret pretkola Konferencijske lige protiv PAOK-a ili Beitara, ovisi tko danas bude slavio u njihovom ogledu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider