Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO SU NOVE CIJENE

Hajduk diže cijene pretplata: Značajno će porasti, evo zbog čega

Hajduk je u sezoni 2023./2024. imao 19.800 sezonskih pretplatnika.

Navijači Hajduka (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Procurile su cijene pretplata za utakmice Hajduka u sezoni 2024./2025.

Dok se službena objava s Poljuda još uvijek čeka, Slobodna Dalmacija je objavila nove, značajno više cijene pretplata za Hajdukove domaće utakmice.

Tako će tribina Sjever koštati 150 eura (za članove 132 eura) umjesto prošlosezonskih 100 eura (članovi Hajduka su plaćali 88 eura).

Istok ima novu cijenu od 240 eura, a budući da članovi Hajduka imaju popust od 12 posto, to znači da će ih koštati 211,20 eura.

Gledanje utakmica sa Zapada poljudske ljepotice pretplatnici će platiti 300 eura odnosno 264 eura s članskim popusom.

U cijenu pretplate uključene su sve domaće utakmice SuperSport HNL-a (njih 18), zatim utakmice drugog i trećeg pretkola Konferencijske lige, kao i utakmice četvrtfinala, polufinala i finala Kupa koje se od prošle sezone također igra na dvije utakmice.

Dvije godine su cijene bile nepromijenjene, u doba velike inflacije

Hajduk je od ljeta 2022. imao niže cijene pretplata, ali inflacija koja je u međuvremenu pogodila i pogađa cijeli svijet nije im ostavila izbora nego da podignu cijene. U krajnju ruku, počnu i više cijeniti vlastiti proizvod.

Inače, inflacija je dovela i do povećanja troškova kluba na domaćim utakmicama na tzv. matchdayju pa je i s te strane logično i očekivano da klub diže cijene pretplata.

Prošle sezone Hajduk je imao 19.800 prodanih sezonskih pretplata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider