Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjerojatno pada rekord

Hajduk objavio nevjerojatan podatak: Poljud se puni velikom brzinom, interes je ogroman

Hajdukova pretplata tražena je roba ovih dana, navijači hrle osigurati svoje mjesto na poljudskim tribinama.

Navijači Hajduka (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Iako je od tzv. velike četvorke hrvatskog nogometa posljednji započeo s prodajom pretplata, Hajduk je ponosno objavio kako se Poljud sve više puni.

Prvi tjedan prodaje (nepotpuni, jer pretplate su navijači mogli kupiti u utorak 11. srpnja), Splićani završavaju sa 6100 prodanih godišnjih ulaznica. Brojka je to koju u ovom trenutku još nisu dosegnuli ni Dinamo ni Rijeka ni Osijek, ali i brojka koja će se nesumnjivo jako povećati.

Naime, Hajduk je prošle sezone imao oko 13000 pretplatnika i za pretpostaviti je da će svaki od njih obnoviti svoju pretplatu, a njima će se zasigurno priključiti i određeni broj onih koji će po prvi put rezervirati svoje mjesto na Poljudu.

Ova brojka od preko 6100 prodanih pretplata u manje od tjedan dana naročito je impresivna ako se zna da su Hajduku do prve domaće utakmice ostala dva tjedna. U sklopu drugog kola HNL-a Splićani bi u nedjelju 30. srpnja trebali ugostiti Rijeku.

Kažemo trebali, jer nije isključeno da Riječani iskoriste onaj "džoker odgoda" na koji imaju pravo zbog sudjelovanja u kvalifikacijama Konferencijske lige. Četiri dana nakon gostovanja na Poljudu Rijeka će opet u goste, ovaj put u sklopu drugog pretkola KL-a, gdje će ih put odvesti na Kosovo ili Gibraltar, ovisno o tome hoće li Dukagjini ili Europa proći prvu prepreku.

Ukoliko ta utakmica bude odgođena, Hajduk će prvi put u novoj sezoni na svom stadionu zaigrati ili 10. kolovoza (ako ždrijeb trećeg pretkola Konferencijske lige bude takav) ili u nedjelju 13. kolovoza protiv Slaven Belupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider