Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čekali su ga

Hajduk u ovim teškim trenucima ipak objavio jednu dobru vijest

Samuel Emem Eduok od danas je novi igrač Hajduka.

Samuel Edouk (Foto: Robert Matić / Hajduk.hr) (Foto: Robert Mati? / Hajduk.hr)

Nakon katastrofe koja se Hajduku dogodila u četvrtak navečer, dan kasnije je splitski klub napokon uspio potpisati Samuela Edouka. Nigerijski 25-godišnji napadač potpisao je ugovor s Bijelima do 30. lipnja 2022. godine.

Imao je problema s bivšim klubom koji mu nije htio dati papire pa se dolazak razvlačio skoro deset dana. Nažalost, i on je morao gledati dramatično ispadanje Hajduka od Maltežana.

''Sretan sam zbog potpisa, informirao sam se o Klubu, gledao sam preko interneta videa i fotografije utakmica i navijača, čime sam ostao vrlo impresioniran. Vjerujem da je Hajduk odličan izbor za mene i dat ću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju klupskih ciljeva'', kazao je Eduok nakon potpisa za Bijele.

''Samuel nam je bio velika želja od samog početka prijelaznog roka i sretni smo što smo ga uspjeli potpisati jer su u konkurenciji bili i drugi klubovi. Radi se o napadaču koji će nam sigurno jako koristiti i od njega svi očekujemo pomoć u ostvarivanju naših ciljeva. Jedva čekamo da se priključi treninzima i vjerujemo da će brzo doći u optimalnu formu i prilagoditi na igru i zahtjeve naše momčadi'', kazao je sportski direktor Saša Bjelanović.

Eduok je Nigerijac koji je prošlu sezonu proveo igrajući u redovima turskog prvoligaša BB Erzurumspor, a prethodno je od 2016. godine igrao također za turskog prvoligaša Kasimpasu.

Karijeru je započeo u nigerijskom klubu Dolphins, a dvije godine igrao je za Espérance iz Tunisa. Samuel je igrao za U-20 reprezentaciju Nigerije, a debitirao je i za A reprezentaciju Nigerije u kvalifikacijama za Afrički kup nacija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider